Nieuws

Link voor kortingstickets Tomorrowland voor inwoners Boom

Het succesvolle festival Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 27 tot 30 juli. Net als alle jaren heeft het gemeentebestuur er voor gezorgd dat er kortingstickets beschikbaar zijn voor de inwoners van Boom. Dit gebeurt voor de eerste maal via een mini-shop.

Voorheen konden de inwoners van Boom hun kortingstickets voor Tomorrowland op het gemeentehuis aankopen. Wegens de massale belangstelling resulteerde dit in lange wachtrijen. Met de mini-shop verandert dit.

 

Inwoners kunnen zich voortaan online registreren voor een kortingsticket, via een aparte 'shop.' De prijs van een kortingsticket is 125 euro, in plaats van de volle prijs van 176,25 euro.
Deze actie is enkel voor inwoners van Boom waarmee we opnieuw aan de vraag van de Boomse jongeren tegemoet komen.

 

Registreren via deze online shop kan vanaf 2 maart om 10 u. tot en met 7 maart om 22 u. 

 

De webshop vind je hier:

 

https://timoco.net/tl12_prereg/register/boom  

 

Haast is geboden, want de eerste 500 personen die zich registreren in de shop van Boom zijn zeker van hun ticket. Zij krijgen een mail die ze moeten meenemen wanneer ze hun ticket afhalen.

 

Na de eerste 500 personen blijven de registraties nog doorlopen, zodat degenen die daarna registreren nog een tweede kans krijgen: zij kunnen maximum twee tickets kopen aan het kortingstarief VVK België, voor 172,25 euro per ticket. Er zullen met andere woorden voldoende tickets zijn voor alle Bomenaars, maar de eerste 500 genieten van het extra voordelige voorkeurstarief.
Betaling van de tickets gebeurt niet online, maar cash (gepast geld) of met bankkaart bij afhaling van de tickets. De tickets dienen op zaterdag 24 maart vanaf 9.30 u. tot en met 12 u. afgehaald te worden in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Speciaal voor de inwoners Boom heeft de organisatie nog een kleine traktatie voorzien
Na 24 maart kunnen geen tickets meer afgehaald worden. De niet afgehaalde tickets gaan terug in verkoop.

 

De tickets zijn op naam. Er vinden identiteitscontroles plaats bij de registratie, het afhalen van de tickets en op het festival zelf.

 

Meer info:

Isabel De Deckker, preventiedienst Den Oogen Boom, tel. 03/880.18.81
Patrick Poppe, communicatieambtenaar, tel. 03/880.18.16

of info@boom.be

gepubliceerd op: 2012-02-28